O moderatorach |
Autor |
Wiadomość |
Marta_Antonina

|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 8:12 pm
|
|
|
KuKsU masz racje! W takim razie to co napisałam powyżej było wynikiem mojego ówczesnego samopoczucia. byłam pod wpływem żelkow - misiów i popiłam je melisą tak więc brednie brednie i nic nie mam, żadnej prezentacji
Natalio, więc nie musisz się tak nami martwić i tak mocno starać ze swoją przemową ;P |
|
|
|
 |
natalia.tomasiak

|
Wysłany: Pon Sty 11, 2010 8:25 pm
|
|
|
Ojejjjjjjjjjjjjjjj .... chyba powstał mały problem .... bo mnie się nie da przegadac łups.... sorki miałam tego nie pisać, bo to miał być mój haczyk na Was, ale też jestem pod wpływem żelek, które popiłam sokiem z gumijagód no i się wydało
Hm.... obawiam się tylko co bedzie z Kolosami :/ bo jak każda z nas przygotuje coś mega świetnego to Nataliosy pobiją Kolosy |
|
|
|
 |
1959paluszek

Dołączył: 16 Kwi 2009 Posty: 13 Skąd: Szczucin (woj. małopolskie)
|
Wysłany: Śro Sty 13, 2010 5:11 pm
|
|
|
cóż to się dzieje, że na forum cisza?
Czy kobitką skończyła się wena twórcza i wszystkie Nataliosy oraz Kolosy zmalały minikolosów?
jeżeli kiedyś by miało dojść do spotkania na żywo "e-przewodnikowoców", to na sobotnio - niedzielne spotkanie proponuję Piątek. |
|
|
|
 |
natalia.tomasiak

|
Wysłany: Sob Sty 16, 2010 10:10 pm
|
|
|
Spokojnie, spokojnie ... nam się wena twórcza nigdy nie kończy, tylko teraz zbieramy siły Jak tu wrócimy to .... ach wole nie pisać co się będzie działo !!!
ps. ja mam na usprawiedliwienie, a mianowicie: System Eliminacji Studentów Jest Aktywny --> sesja A co z Wami? |
|
|
|
 |
Marta_Antonina

|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 1:23 pm
|
|
|
to przez tą zimę, ostudziła nasz zapał do pisania głupot hehehe ale myślę, że to tylko przejściowe
ja się boję myśleć co będziemy za brednie wypisywać jak będzie gorrrrrące lato |
|
|
|
 |
1959paluszek

Dołączył: 16 Kwi 2009 Posty: 13 Skąd: Szczucin (woj. małopolskie)
|
Wysłany: Pon Sty 18, 2010 4:22 pm
|
|
|
ja bym radził zastanowić się na tym co sobie pomyślą czytelnicy tych odważnych wpisów??????????????? Bo nawet w zimie może Wam być gorąco od tych siarczystych myśli!!!!!!!!!! Ale podobna zima już niedługo się kończy, więc zbierajcie siły do pisania. |
|
|
|
 |
natalia.tomasiak

|
Wysłany: Śro Lut 03, 2010 9:44 pm
|
|
|
1959paluszek coś mi się wydaje, że zima to dopiero się zaczyna a przynajmniej jak patrzę za okno to na to właśnie wskazuje pogoda
Weźcie się dziewczyny do roboty i popiszcie tutaj coś bo nudno jak nie wiem, wchodzę na te e-p i jedynie co robie to zajmuje się moderacją a to już momentami robi się monotonne Apeluję o więcej życia !!! i jakies ciekawe pomysły (na wszytsko co tylko przyjdzie do głowy!!! ) |
|
|
|
 |
Marta_Antonina

|
Wysłany: Sob Lut 06, 2010 11:04 am
|
|
|
widze ze tak na zmiane sa nasze posty cos forum nam zamarło.... mam nadzieje, że jak sie ociepli na dworze to i to forum będzie gorętsze. Bo ponoć kobiety są... aha aha ... |
|
|
|
 |
natalia.tomasiak

|
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 11:04 am
|
|
|
buntuje się a zarazem wzywam do boju GIRL POWER !!! uruchamiam akcję: Życia więcej, życia !!! Wiosna idzie !!!
Pomorze co tam z Wami ??? Żyjecie czy utopiłyście sie w tym morzu??? Bo fakt faktem, góry płyną przez te rozpoty ale ja pływać umiem i nic mi nie straszne ale widzę, że Wy się czegoś wystraszyłyście i sie chowacie z tego forum |
|
|
|
 |
KuKsU

|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 10:32 am
|
|
|
Melduję życie
Shanties się skończyło, więc znowu mam więcej czasu hihi. |
|
|
|
 |
natalia.tomasiak

|
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 12:05 am
|
|
|
a co z reszta ??? czyzby pomorze umarło i Kraków tylko żyje ??? Kuksu może jakiś pomysł żeby pobudzic reszte girl power ??? |
|
|
|
 |
Monika
|
Wysłany: Nie Mar 07, 2010 6:47 pm
|
|
|
Mimo że o mazowszu nikt nie wspomina, to się melduję |
|
|
|
 |
natalia.tomasiak

|
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 10:21 am
|
|
|
Witam witam !!! bardzo dobrze, że mazowsze się przypomniało !!! wiosna idzie to chyba dziewczyny dostaniecie tego powera, co ??? bo na naszą meską częśc moderatorów to raczej nie ma co liczyć |
|
|
|
 |
velya

|
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 7:46 pm
|
|
|
Pomorze właśnie wróciło z urlopu )) i z naładowanymi akumulatorami intensywnie czeka na wiosnę - bo nad morzem fajniej gdy słońce świeci i można wygrzać kości na plaży )) |
|
|
|
 |
velya

|
Wysłany: Pon Mar 08, 2010 7:48 pm
|
|
|
no i najlepszego dla wszystkich babeczek z e-przewodników!!! |
|
|
|
 |
natalia.tomasiak

|
Wysłany: Wto Mar 09, 2010 5:34 pm
|
|
|
Oj takiej to dobrze ... wczasy jak inni muszą się meczyć w pracy i na uczelniach !!! no ale mamy nadzieje ze tego powera nabrałas tez dla na |
|
|
|
 |
Marta_Antonina

|
Wysłany: Śro Mar 10, 2010 9:49 pm
|
|
|
a ja mam sporo roboty w pracy wiec rozumiecie ale czasem zagladam na e- p pomoderowac
i tez niebawem bede miala urlop wiec moze cos zamieszcze pozniej na portalu
pozdrawiam |
|
|
|
 |
velya

|
Wysłany: Śro Mar 10, 2010 10:55 pm
|
|
|
no ja mam trochę fajnych miejsc wprost z urlopu do zamieszczenia na portalu, ale trudno mi znaleźć na to choć chwilkę czasu - powrót do pracy nawet po tak małej przerwie to prawdziwa masakra!! |
|
|
|
 |
natalia.tomasiak

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 7:14 am
|
|
|
aaaaa jaaaaa Wam powiem tak nie ma to jak w tydzień skończyć pisać prace mgr i mieć czas na wszystko <hahaha> |
|
|
|
 |
Marta_Antonina

|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 3:30 pm
|
|
|
szybko sie uwinelas ale jestes pewna ze to ostateczna wersja?:P
ja sie jutro w ramach pracy wybieram na kolosy do gdyni ciekawe czy tak jak w zeszlym roku, tak i w tym beda Bezdroża? :] ;p |
|
|
|
 |
|